14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleMoment insolit pe Arena Naţională: Fanii stelişti de la tribuna a doua...

Moment insolit pe Arena Naţională: Fanii stelişti de la tribuna a doua au scris fără să ştie “Doar Dinamo Bucureşti”, la meciul cu Manchester City

Fanii stelişti au primit veste de la suporterii dinamovişti, iar la tribuna a doua a Arenei Naţionale a apărut scris mesajul: “Doar Dinamo Bucureşti”, la meciul cu Manchester City, din play-off-ul Ligii Campionilor, care s-a terminat cu scorul de 5-0 (2-0), în favoarea echipei engleze, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor la fotbal.

Fanii stelişti au primit veste pe care le-au îmbrăcat, şi astfel s-a format coregrafia: “Doar Dinamo Bucureşti”. Potrivit News.ro, în minutul 10, fanii stelişti au fost rugaţi de crainicul stadionului să dea jos vestele primite.

Cum au reuşit fanii lui Dinamo să producă o asemenea mare lovitură? Gsp.ro scrie că lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s-a prezentat ca organizatoare de mari coregrafii, producerea unui show la meciul de aseară.

Pentru a-l convinge pe patronul Stelei, respectivii i-au arătat căteva modele, printre care şi o coregrafie 3D a celor de la Dortmund. Aceștia i-au spus lui Gigi că prima coregrafie va fi gratuită, iar în cazul în care oficialii roș-albaștrilor vor fi mulțumiți de rezultat, vor urma să plătească pentru viitoare coregrafii. Surse apropiate fanilor dinamoviștii susțin că un clip care arată modul în care a fost realizată farsa va fi publicat de membrii galeriei lui Dinamo, cel târziu mâine.

“Peluza Cătălin Hîldan” a reacționat pe pagina oficială de Facebook, unde fanii “câinilor” au spulberat orice dubiu. Fanii dinamoviști au pătruns pe stadion și au desfășurat acest mesaj, iar confirmarea suporterilor a fost preluată și de Ionel Dănciulescu și de pagina oficială de facebook a lui Dinamo.

 

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă