18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportAna Bogdan, în sferturile turneului de la Limoges

Ana Bogdan, în sferturile turneului de la Limoges

Ana Bogdan (27 ani, 105 WTA), care a reuşit 8 aşi, s-a impus după două ore şi 11 minute în faţa favoritei numărul opt (25 ani, 66 WTA).

Pera se impusese în prima lor confruntare, în 2017, la Andrezieux-Boutheon (Franţa), în primul tur, cu 6-3, 6-7 (6), 6-4.

Pentru Ana Bogdan a fost a 11-a victorie consecutivă, fără a socoti succesul prin forfait-ul franţuzoaicei Oceane Dodin în finala de la Saint-Etienne.

Sorana Cîrstea s-a calificat şi ea, joi, în sferturile de finală, după 6-3, 6-3 cu spaniola Sara Sorribes Tormo.

Ambele românce şi-au asigurat cecuri de 2.226 euro şi 29 puncte WTA.

În sferturi, Ana Bogdan o va înfrunta pe câştigătoarea dintre rusoaica Ekaterina Alexandrova, principala favorită, şi Oceane Dodin.

Monica Niculescu este principala favorită la dublu, alături de rusoaica Ana Blinkova. Cele două vor juca direct în sferturi, joi, contra cuplului Sofia Şapatava (Georgia)/Emily Webley-Smith (Marea Britanie).

Cele mai citite

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

VIDEO. Adina Buzatu ne face ținuta pentru masa de Paște: “Nu arată bine să ai decolteul până la buric!”

Adina Buzatu, stilistă română specializată în vestimentația masculină și nu numai, a vorbit despre ținuta pe care trebuie să o abordăm pentru masa de...

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă