15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialA fost reţinut cel ce a ameninţat trei tineri în faţa unui...

A fost reţinut cel ce a ameninţat trei tineri în faţa unui cămin studenţesc

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care a amenințat cu pistolul trei tineri care stăteau în fața unui cămin studențesc, a fost reținut sâmbătă de poliție, după ce a fost audiat mai multe ore.

"A fost reținut acum, urmează să fie dus la Parchet, să fie prezentat unui procuror și vedem ce măsuri va dispune, dacă menține până la urmă reținerea, dacă merge cu propunere (n.r. — de arestare preventivă) la instanță", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Șefan Ghebaur.
 
Potrivit acestuia, cel în cauză este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri și alte violențe și amenințare.
 
Bărbatul a amenințat cu pistolul trei tineri care stăteau în fața unui cămin studențesc, în noaptea de joi spre vineri. El s-a prezentat, sâmbătă dimineață, la secția de poliție, unde a predat și arma, un pistol cu bile.
 
Bărbatul și-a justificat gestul pe fondul unor repetate stări de scandal și gălăgie pe care le-ar fi provocat tinerii, în condițiile în care locuiește foarte aproape de căminul respectiv.
Cele mai citite

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...
Ultima oră
Pe aceeași temă