23.6 C
Bucureศ™ti
vineri, 4 octombrie 2024
AcasฤƒSpecial1.000 de romรขni au cumpฤƒrat deja iPhone 7

1.000 de romรขni au cumpฤƒrat deja iPhone 7

Primul retailer care a pus la dispoziลฃi cel mai nou smartphone de la Apple, a raportat vânzฤƒri-record pentru România.

În doar 3 zile, românii au precomandat ลŸi achitat integral peste 1.000 de device-uri iPhone 7 ลŸi – 7 Plus, în valoare de 1 milion euro, potrivit revistei Capital. Precomenzile pentru iPhone 7 ลŸi iPhone 7 Plus au fost listate în premierฤƒ pe QuickMobile.ro începând cu data de 9 septembrie. Potrivit informaลฃiilor retailer-ului, citat de publicaลฃia amintitฤƒ, aceasta a fost ลŸi data cu cele mai multe achiziลฃii, toate achitate integral.

Cele mai multe precomenzi au fost fฤƒcute pentru iPhone 7 de 128 GB varianta Jet Black, iPhone 7 în varianta 32GB –  Black, respectiv iPhone 7 Plus –   128GB Jet Black. ”Am avut parte de rezultate mult peste aลŸteptฤƒri. Precomenzile au explodat, pur ลŸi simplu, încฤƒ din zorii zilei de 9 septembrie. Cel mai tare ne-a bucurat încrederea clienลฃilor noลŸtri în uลŸurinลฃa comenzilor online. Au ales sฤƒ cumpere noul iPhone din confortul propriei locuinลฃe, achitându-l integral, evitând astfel aลŸteptarea ลŸi statul la cozi în faลฃa magazinelor”, a declarat Tudor ศšiboc, General Manager QuickMobile, potrivit Capital.

Acesta a explicat cฤƒ peste 65% dintre clienลฃi au achiziลฃionat noul iPhone alฤƒturi de accesorii de protecลฃie, cele mai cumpฤƒrate fiind sticla ลŸi  husa de protecลฃie, urmate de garanลฃia extinsฤƒ.

Preลฃul pentru iPhone 7 în varianta 32 GB este de 3.499 lei, cel de 128 GB costฤƒ 3.999 lei,  iar modelul de 256 GB  – 4.499 lei.  Modelul iPhone 7 Plus de 32 GB costฤƒ 4.099 lei, cel de 128 GB – 4.599 lei, iar cel de 256 GB – 5.099 lei.

Americanii ศ›in secrete cifrele de vânzฤƒri

Pe de altฤƒ parte, gigantul american Apple Inc a anunลฃat cฤƒ, pentru prima datฤƒ în ultimii ani, a decis sฤƒ nu dea publicitฤƒศ›ii cifrele privind vânzฤƒrile de telefoane iPhone 7 în primul weekend de la lansarea pe piaศ›ฤƒ a noului telefon. Sursa citatฤƒ a precizat cฤƒ Apple a decis sฤƒ punฤƒ capฤƒt acestei tradiศ›ii deoarece numฤƒrul de telefoane vândute în primul weekend a ajuns sฤƒ fie considerat mai degrabฤƒ un indiciu al ofertei Apple decât al cererii.

“În condiศ›iile în care ne-am extins reศ›eaua de distribuศ›ie la sute de mii de locaศ›ii din întreaga lume, am ajuns la un punct la care ศ™tim înainte de prima precomandฤƒ cฤƒ vom epuiza stocurile de iPhone 7. Aceste vânzฤƒri iniศ›iale vor fi guvernate de ofertฤƒ, ศ™i nu de cerere ศ™i de aceea am decis cฤƒ nu mai constituie un indicator reprezentativ pentru investitorii ศ™i clienศ›ii noศ™tri”, a declarat purtฤƒtorul de cuvânt.

Apple a prezentat sฤƒptฤƒmâna trecutฤƒ noile sale smartphone-uri iPhone 7 ศ™i iPhone 7 Plus. Acestea au o camerฤƒ foto ศ™i un procesor mai performante decât predecesoarele. De asemenea, a fost eliminatฤƒ priza („jack“) de 3,5 milimetri, care în mod normal permite conectarea cฤƒศ™tilor. Comenzile pentru cele douฤƒ noi telefoane vor începe sฤƒ fie onorate pe 16 septembrie.  

Comparaศ›ie

Cel mai scump telefon, în Ungaria

Preศ›ul smartphone-ului iPhone 7 este mai mare în Ungaria decât oriunde altundeva în lume. Aici oamenii plฤƒtesc pentru varianta de 32 GB a noului telefon Apple cu 44% mai mult decât dacฤƒ l-ar cumpฤƒra din SUA. Astfel, pretul iPhone-ului este de 256.058,64 forinศ›i (700 de lire sterline) în Ungaria, scrie The Telegraph. Aceastฤƒ ศ›arฤƒ este urmatฤƒ de Italia ศ™i Norvegia. În SUA, preศ›ul porneศ™te de la 649 de dolari (487,75 lire sterline), iar în Canada de la 899 de dolari (521,75 lire sterline).

Cele mai citite

Florin Tฤƒnase avertizeazฤƒ adversarele din Europa League: โ€žNu vor avea un meci uศ™or cu noiโ€

FCSB a รฎnvins PAOK cu 1-0 รฎn Grecia, รฎn cadrul etapei a doua din faza ligii Europa League, ศ™i sperฤƒ la calificarea รฎn primฤƒvara...

Elena Lasconi susศ›ine propunerile lui Nicuศ™or Dan pentru Bucureศ™ti

Elena Lasconi ศ™i-a declarat public susศ›inerea faศ›ฤƒ de cele 20 de propuneri pentru Bucureศ™ti prezentate de Nicuศ™or Dan, รฎntr-o postare pe Facebook. Ea a...

Deficit bugetar de 10 miliarde lei รฎn august 2024, acoperit din datorii: Veniturile cresc cu doar 4%

Guvernul Romรขniei a รฎncasat 44,2 miliarde de lei รฎn luna august 2024 din taxe precum TVA, contribuศ›ii sociale ศ™i impozite pe venit ศ™i profit,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ