22.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSpecialMinistrul Transporturilor: Autostrada Pitești - Sibiu ar putea fi gata cu un...

Ministrul Transporturilor: Autostrada Pitești – Sibiu ar putea fi gata cu un an mai devreme

Autostrada Pitești – Sibiu ar putea fi finalizată în anul 2021, cu un an mai devreme față de termenul prevăzut în Master Plan, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, potrivit Mediafax.

Într-o conferință de presă, Sorin Buşe a spus că studiile de fezbilitate pentru Autostrada Pitești – Sibiu vor fi terminate până în 15 noiembrie, inclusiv lotul 4 care era în întârziere.

„Vrem să licităm lotul 1, 4 şi 5 pentru proiect tehnic şi acord de construcţie până la 30 noiembrie”, a declarat ministrul Transporturilor.

Sorin Bușe a mai declarat că deşi Master Planul prevedea ca autostrada să fie finalizată în anul 2022, angajamentul CNADNR este să o termine în 2021, cu un an mai devreme.

Autostrada Piteşti – Sibiu este una dintre cele mai aşteptate autostrăzi din România, inclusiv de către cea mai mare companie din România, Dacia, care este şi cel mai mare exportator la nivel naţional.

 

Cele mai citite

Lasconi l-a luat pe Drulă pe la spate, cu avânt (câmpu)lungesc

Ilustrație: Marian Avramescu Alegerile locale și europarlamentare, teoretic, finalizate recent – dacă mai facem uitate câteva sute/mii buletine de vot – au scos la...

SUA şi Ucraina au încheiat un acord de apărare considerat un precursor al aderării la NATO

Preşedinţii american şi ucrainean, Joe Biden, respectiv Volodimir Zelenski au semnat joi un acord bilateral de apărare menit să întărească apărarea Ucrainei în faţa...

Rusia – Ucraina, ziua 842: Zelenski cere G7 un Plan Marshall

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a cerut liderilor din ţările G7 să aprobe un "Plan Marshall" pentru reconstrucţia Ucrainei după pagubele cauzate de invazia Rusiei. Avem...
Ultima oră
Pe aceeași temă