14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE TRAGEDIE în Ialomiţa: 4 morţi şi 11 răniţi într-un GRAV ACCIDENT

UPDATE TRAGEDIE în Ialomiţa: 4 morţi şi 11 răniţi într-un GRAV ACCIDENT

UPDATE: Opt persoane din cele 11 rănite în accidentul petrecut, joi dimineaţă, în jurul orei 5.30, pe DN 2, în dreptul localităţii ialomiţene Cotorca, au fost preluate cu două ambulanţe SMURD Bucureşti şi transportate de la Spitalul municipal din Urziceni la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa, Radu Paros, la Spitalul Floreasca din Capitală a fost transportat iniţial un rănit, ulterior alte opt persoane fiind duse de la Urziceni în Bucureşti, potrivit Mediafax.

În prezent, în spitalele din Buzău şi Urziceni au rămas internate două dintre persoanele rănite în accidentul de pe DN 2, starea lor de sănătate fiind stabilă.

_ _ _ _

Un grav accident de circulaţie a avut loc, joi dimineată, pe DN2, în judeţul Ialomiţa. Un microbuz de persoane s-a izbit de un TIR, transmite Digi 24.

Potrivit primelor informaţii, patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 11 sunt grav rănite. Dintre cei 11 răniţi, trei s-ar afla în stare foarte gravă.

 

Cele mai citite

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a secretizat jaful financiar de la CS Dinamo București

Clubul Sportiv Dinamo București a ajuns stat în stat de când este condus de Ionuț Popa, dar și un sac fără fund, unde...

Beneficiile săpunurilor naturale bio antiacneice

Acneea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice, afectând milioane de persoane la nivel global, indiferent de vârstă sau gen. Caracterizată prin...

Boloş: Guvernul a adoptat o OUG cu măsuri de digitalizare. Una se referă la e-Case de marcat

Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a anunţat că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă cu măsuri de digitalizare, iar prima se referă la e-Case...
Ultima oră
Pe aceeași temă