8.9 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialRestricții de viteză pe calea ferată spre Brașov, Craiova, Galați și Timișoara;

Restricții de viteză pe calea ferată spre Brașov, Craiova, Galați și Timișoara;

Trenurile circulă sâmbătă cu restricții de viteză pe secțiile de cale ferată Brașov, Craiova, Galați și Timișoara din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, înregistrând întârzieri de 15 – 20 de minute, anunță CFR Infrastructură.

Totodată, compania subliniază că nu sunt trenuri blocate, iar traficul feroviar se desfășoară în condiții de siguranță.

Secțiile pe care se circulă cu restricție de viteză sunt: Gura Motrului — Turceni (SRCF Craiova), Govora — Râureni (SRCF Craiova), Apața — Augustin (SRCF Brașov), Buzău-Ulmeni (SRCF Galați) și Remetea Mare — Timișoara Est (SRCF Timișoara).

"Trenurile care tranzitează aceste zone înregistrează întârzieri, pe intervalele de stații sus-menționate, de 15-20 de minute. Pe intervalul de stații Remetea Mare — Timișoara Est (SRCF Timișoara), din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, a fost introdusă o restricție de viteza de 5 km/h, trenurile circulând pe porțiunea respectivă sub atenta supraveghere a personalului feroviar", afirmă CFR Infrastructură, potrivit Agepres.

De asemenea, pe secțiile Călărași — Turda (SRCF Cluj) și Cojocna — Apahida (SRCF Cluj) se circulă pe un singur fir (firul I).

Totodată, a fost închis traficul feroviar între stațiile Izvorul Mureșului — Izvorul Oltului începând cu ora 6:00, după ce locomotiva trenului R 4504 a deraiat de o osie. Pentru continuarea călătoriei, pasagerii trenului R 4504 au fost transbordați cu mijloace auto, iar trenurile înscrise în grafic pentru prima parte a acestei zile vor circula pe ruta ocolită Brașov-Teiuș-Războieni-Cluj Napoca.

În plus, pe relațiile Constanța-Mangalia și Medgidia-Tulcea, din cauza rafalelor puternice de vânt, CFR Călători a introdus tracțiune Diesel.

Cele mai citite

Roberta Metsola: Tbilisi, te auzim! Te vedem

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, şi-a exprimat, marţi, sprijinul pentru poporul georgian, într-o postare pe reţelele de socializare, potrivit actualitate.org. Roberta Metsola, mesaj pentru georgieni:...

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...

Un bebeluș de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat cu un avion SMURD de la Timișoara la București

Un bebeluş în vârstă de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat, marţi seară, de la Timişoara la Bucureşti cu un avion...
Ultima oră
Pe aceeași temă