14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialIncendiu în Piaţa Romană din Capitală, la subsolul unui bloc, cu degajări...

Incendiu în Piaţa Romană din Capitală, la subsolul unui bloc, cu degajări mari de fum. Un bărbat în vârstă a murit

UPDATE 22.35: Un bărbat în vârstă de 60 de ani, care a fost găsit în subsolul blocului, în stop cardio-respirator, a murit, au precizat reprezentanții ISU. 


Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la subsolul unui bloc din Piaţa Romană din Capitală, cu degajări mari de fum, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Pentru stingerea incendiului, au intervenit patru maşini de pompieri, o autoscară şi o ambulanţă, nefiind semnalate victime. Incendiul a izbucnit la ghena de la subsolul unui bloc din Piaţa Romana nr. 9.

Apelul iniţial la 112 a fost făcut de către o persoana care livra mâncare în blocul respectiv, ulterior mai multe apeluri fiind primite şi de la locatari. Persoanele care se aflau în apartamente şi care au fost identificate de pompieri, au primit recomandarea de a sta la ferestre pentru a nu respira aer viciat (fum).

 

În urma incidentului din Piaţa Romană 9, în timpul verificării boxelor de la subsol a fost găsit un bărbat de aproximativ 50-60 ani, rănit, medicii afirmând că ar fi posibil să fie în stop cardio-respirator.

"S-au constituit echipe de căutare-salvare, s-au verificat toate spaţiile atât din interior, cât si din exterior cu ajutorul autoscării", au mai transmis pompierii.

Cele mai citite

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Divina Revelație: Cele Zece Porunci de pe Muntele Sinai

Cele Zece Porunci, o listă de precepte religioase care, conform mai multor pasaje din Exod și Deuteronom, au fost revelate divin lui Moise pe...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...
Ultima oră
Pe aceeași temă