17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportPreşedinţia: Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe premierul Sorin Grindeanu la Palatul...

Preşedinţia: Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe premierul Sorin Grindeanu la Palatul Cotroceni. Şeful statului s-a arătat îngrijorat de măsurile luate de Guvern

Preşedintele Klaus Iohannis l-a convocat, miercuri, pe prim-ministrul României, Sorin Grindeanu, la Palatul Cotroceni pentru a discuta despre situaţia bugetului pentru 2017, şeful statului fiind îngrijorat de măsurile avute în vedere de noul Executiv. Totodată, în cadrul şedinţei, va participa şi ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan.

"Întâlnirea va avea loc miercuri după-amiază. La şedinţă va veni şi ministrul de Finante. Preşedintele României vrea să afle de la premier care este situaţia bugetului. Preşedintele vrea să afle afle direct de la premier planurile Guvernului pentru 2017. Este o discuţie necesară, având în vedere îngrijorările privind sustenabilitatea măsurilor anunţate şi a efectelor acestora. În acest context, preşedintele a cerut şi a obţinut detalii despre cum au acţionat autorităţile în această perioadă, având în vedere condiţiile meteo extreme", a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă