18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportReinier, în lacrimi, la prezentarea oficială pentru Real Madrid

Reinier, în lacrimi, la prezentarea oficială pentru Real Madrid

În vârstă de 18 ani, Reinier a apărut foarte emoţionat alături de părinţii şi de sora sa, la început într-un video în care erau enumerate calităţile sale, apoi la conferinţa de presă, în timpul căreia a izbucnit în lacrimi.

“Când am aflat vestea (transferului la Real Madrid), am simţit o bucurie de nedescris. Tata m-a sunat să mă anunţe, eram la Mondialul cluburilor. Am început să plâng, colegul meu de cameră a plâns şi el. E ceva uriaş, fiindcă Real Madrid a fost întotdeauna echipa mea favorită”, a spus mijlocaşul ofensiv, care a adăugat că poate evolua “pe orice poziţie în atac”.

Când Reinier era foarte mic, tatăl său i-a arătat mai multe video cu Zinedine Zidane, actualul antrenor Real. O sursă de inspiraţie a fost şi Cristiano Ronaldo, altă legendă a echipei madrilene.

“Reinier, de acum eşti un jucător al lui Real Madrid, echipa pe care o alegeai la jocurile video. Trăieşti astăzi o zi pe care nu o vei uita niciodată”, a spus preşedintele grupării din capitala Spaniei, Florentino Perez.

Tânărul brazilian a semnat până în iunie 2026 cu echipa spaniolă, despărţindu-se de Flamengo, cu care a câştigat anul trecut Copa Libertadores (echivalentul sud-american al Ligii Campionilor) şi campionatul Braziliei. El va evolua la început la Castilla, echipa a doua a lui Real.

Real are acum numeroşi jucători brazilieni, Marcelo, Vinicius, Casemiro, Militao şi Rodrygo.

Cele mai citite

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă