20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat care a cerut 50.000 de euro pentru a interveni la...

Un bărbat care a cerut 50.000 de euro pentru a interveni la magistraţi ai CAB, trimis în judecată

Un bărbat acuzat că a pretins 50.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi ai Curţii de Apel Bucureşti (CAB) în vederea eliberării din detenţie a unei persoane judecate pentru trafic de droguri a fost deferit justiţiei, potrivit Mediafax.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au trimis în judecată pe Paul Ilie, în stare de arest preventiv, pentru trafic de influenţă.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, în luna noiembrie 2010, Ilie Paul a pretins suma de 50.000 de euro susţinând că, prin intermediari, poate interveni pe lângă magistraţii din cadrul Curţii de Apel Bucureşti care să dispună punerea în libertate a denunţătorului, judecat în stare de arest preventiv pentru trafic de droguri.

La scurt timp, Ilie Paul a primit de la denunţător, prin intermediar, suma de 10.000 de euro, reprezentând o primă tranşă din banii ceruţi.

În 13 decembrie 2011, Ilie Paul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului Bucureşti.

Dosarul va fi judecat de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

Cele mai citite

VIDEO. Dana Budeanu îi atacă pe părinții lui Vlad Pascu: “Sunt cel puțin la fel de responsabili”

În cadrul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV, difuzată joi, Dana Budeanu a fost invitată să vorbească despre unele subiecte de actualitate extrem...

10 Mai – adevărata sărbătoare națională

Să sfârâie grătarele, micii să fie bine rumeniți, să cânte lăutarii! Acestea au fost imperativele Zilei de 9 Mai - Ziua Europei, cinstită, ieri,...

3 moduri prin care poți asigura securitatea unui complex rezidențial

Securitatea în cadrul unui complex rezidențial nu se referă doar la împiedicarea accesului neautorizat. Înseamnă, de asemenea, prevenirea furturilor sau a actelor de vandalism...
Ultima oră
Pe aceeași temă