20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialAmicale tari pentru Viitorul Constanţa

Amicale tari pentru Viitorul Constanţa

Liderul seriei I din eşalonul secund la fotbal, Viitorul Constanţa, şi-a stabilit deja o parte a programului de pregătire din iarnă.

Trupa pregătită de Cătălin Anghel va reveni la antrenamente pe 9 ianuarie, primele şedinţe de pregătire fiind specifice acomodării la efort.

După aproape două săptă­mâni de antrenamente la propria bază, echipa de pe litoral va porni spre Antalya, unde este programat primul stagiu extern al iernii.

În Turcia, gruparea cons­tănţeană va participa la un puternic turneu amical numit Antalya Cup. La această întrecere mai participă: Sturm Graz (Austria), Inter Baku (Azerbaidjan), Tavria Simferopol (Ucraina), NK Split (Croaţia) şi echipa de Liga I Universitatea Cluj. Viitorul Constanţa va evolua pe 27 ianuarie, cu NK Split, pe 29 ianuarie, cu Tavria Simferopol, iar pe 2 februarie cu un adversar care va fi cunoscut în funcţie de rezultatele meciurilor din grupe.

Echipa de pe litoral a fost invitată la acest turneu, iar conducerea şi staff-ul tehnic s-au arătat încântaţi de posibilitatea de a juca în compania unor echipe puternice.

De remarcat şi faptul că în cantonamentul din Antalya va face deplasarea şi echipa de elită a Academiei „Gheorghe Hagi”, grupă din rândul căreia, în returul Ligii a II-a, se aşteaptă să fie promovaţi mai mulţi jucători.

Viitorul va reveni acasă pe 3 februarie, iar trei zile mai târziu va pleca într-un nou cantonament în Antalya.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

Premierul Ciolacu dă o majorare de salarii de 10 la sută. Prima tranșă e în iunie, când sunt alegerile

Guvernul PSD - PNL, condus de liderul PSD, Marcel Ciolacu, le oferă unora dintre bugetari o mărire de salarii de zece la sută în...

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a premiat excelența olimpicilor preșcolari

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a organizat Gala Micilor Olimpici - cel mai mare eveniment din țară, dedicat preșcolarilor talentați, participanți și finaliști...
Ultima oră
Pe aceeași temă