20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportBarcelona, anihilată de Napoli. Catalanii au smuls cu greu o remiză

Barcelona, anihilată de Napoli. Catalanii au smuls cu greu o remiză

Gazdele au deschis scorul prin belgianul Dries Mertens (30), dar Antoine Griezmann a restabilit egalitatea după pauză (57).

Napoli a dominat prima repriză, în care Barca nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie decentă. Mertens a avut prima oportunitate (10), dar şutul său a fost reţinut de Ter Stegen. Portarul german a fost nevoie să se întrebuinţeze la centrarea lui Callejon (17), care nu a reuşit să îl găsească pe Zielinski, aflat demarcat în careu.

Mertens a înscris (30), cu un şut la colţul lung, după o pasă venită de la Zielinski. Belgianul a ajuns astfel la 121 de goluri marcate pentru Napoli, fiind golgheterul all-time al grupării, record deţinut până acum la egalitate cu slovacul Marek Hamsik.

Napoli putea intra la cabine cu un avantaj mai mare, dar Manolas (42) a reluat pe lângă poartă la colţul scurt centrarea lui Callejon.

Barca a reuşit să fie mai periculoasă după pauză, iar Griezmann (57) a marcat din centrarea lui Nelson Semedo, găsit excelent de Sergio Busquets cu o pasă în adâncime.

Napoli şi-a mai creat două ocazii bune de gol, prin Insigne (61), al cărui şut a fost respins de Ter Stegen, goalkeeper-ul remarcându-se şi la şutul lui Callejon (63).

Barca a mai avut şansă de gol, prin Umtiti (76), care a reluat peste poartă centrarea lui Messi din corner.

Dacă la Napoli nu a putut evolua Koulibaly, Barca a fost lipsită de Luis Suarez şi Ousmane Dembele, l-a pierdut pe Vidal, care a primit două cartonaşe galbene în decurs de câteva secunde, iar pe final Pique a ieşit accidentat. Şi Mertens a ieşit accidentat la Napoli.

Manşa secundă se va juca în data de 18 martie, la Barcelona.

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Europarlamentarul Ramona Strugariu va candida la funcția de primar în Cluj-Napoca

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreşedinte REPER, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, conform agerpres.ro. "Am intrat în politică tocmai ca să...

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...
Ultima oră
Pe aceeași temă