22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecial„Royal Fashion" cucereşte Balcicul

„Royal Fashion” cucereşte Balcicul

Spectacolul „Royal Fashion”, în regia lui Dan Puric traversează graniţa la vecini, în cadrul Festivalului „Inima Reginei Maria”, organizat în Bulgaria, în perioada 9-12 septembrie.

Reprezentaţia, plină de înţelesuri subtile şi momente spectaculoase, va fi pusă în scenă, în Albena, pe 11 septembrie. Semantica spectacolului este potenţată de costumele fabuloase create de Doina Levintza şi de scenografia Corinei Grămoşteanu.

Pe parcursul a trei zile, în zona cunoscută odinioară sub numele Coasta de Argint, turismul cultural, materializat prin vizitarea locurilor dragi Reginei Maria, se va îmbina cu o componentă spirituală reprezentată prin: muzică, dans, teatru, expoziţii.

Prin acest festival, organizatorii aduc un omagiu Reginei Maria, personalitate marcantă a istoriei, culturii, artei româneşti. Progarmul include vizitarea Castelului şi Grădinii Botanice, vizitarea Balcicului de altădată, sub îndrumarea Doinei Păuleanu, autoarea albumului de artă „Balcicul în pictura românească”, lansare de cărţi, expoziţii.

Publicul poate cumpăra bilete de mai multe tipuri, care includ şi cazarea şi accesul la maneifestările artistice. Preţurile sunt de la 199 la 299 lei de persoană.

Cele mai citite

VIDEO. Messi, pe val înainte de Copa America. Argentinianul a reușit dubla într-un amica cu Guatemala

"Magicianul" Leo Messi, de neoprit înainte de Copa America. Starul din MLS a înscris două goluri pentru Argentina în ultimul meci de pregătire pentru...

Măsură drastică la întâlnirea OSCE de la București: MAE nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus

România nu va permite participarea delegațiilor din Rusia și Belarus la adunarea Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) de la București, transmite...

Oficiali: Suedia și Iranul au realizat un schimb de prizonieri în urma unei înțelegeri bilaterale

Suedia şi Iranul au efectuat sâmbătă un schimb de prizonieri, au declarat oficialii, Suedia eliberând un fost oficial iranian condamnat pentru rolul său într-o...
Ultima oră
Pe aceeași temă