11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialUnde se ascund politicienii români de caniculă

Unde se ascund politicienii români de caniculă

Austria, Palma de Mallorca sau New York sunt locurile în care politicienii români şi-au cumpărat case de vacanţă pentru a scăpa de canicula din Bucureşti, informează Realitatea.net.

Radu Berceanu este fericitul beneficiar al unui apartament în Palma de Mallorca, locuinţă pe care a cumpărat-o în 1999 pe când era ministrul Industriilor.  Un alt politician, Miron Mitrea  se bucură de răcoarea staţiunilor din Alpii Austieci unde are din 2007 o proprietate de 450.000 de euro în Seefeld, Austria.

Cristian Boureanu şi Silviu Progoană au ales să cumpere o casă de vacanţă în America, respectiv în New York şi Elmhurst.

Dintre politicienii care au ales să se relaxeze în staţiunile româneşti se numără Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, care are o casă la Predeal din 2002. De asemenea, Sebastian Lăzăroiu are un apartament în Azuga, iar Gheorghe Ialomiţianu la Bran.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a preferat un apartament de lux de 136 de metri pătraţi într-o staţiune de pe litoralul românesc, la Năvodari.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă