11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialDonald Trump, despre acuzațiile fostului director al FBI, James Comey: Abia îl...

Donald Trump, despre acuzațiile fostului director al FBI, James Comey: Abia îl cunosc pe tipul acela. Nu i-am cerut nicio loialitate!

Președintele american Donald Trump a negat că i-ar fi cerut „loialitate” fostului director al Biroului Federal de Informații (FBI), James Comey, întrucât „abia îl cunoaște pe omul acela”.

În cadrul conferinței de presă comune cu președintele român Klaus Iohannis, Trump a fost întrebat de jurnaliști cum comentează afirmațiile făcute de James Comey, joi, când a fost audiat de Congres.

„Mă concentrez pe economie, pe Coreea de Nord. Ieri nu a fost nicio obstrucționare a justiției. E scuza democraților, care au pierdut alegerilor. Ca republican, trebuie să câștigi tot. Exact asta am făcut noi. Comey au confirmat multe dintre cele spuse de mine, iar alte lucruri nu au fost adevărate”, a spus Donald Trump.

Un alt jurnalist a insistat, întrebându-l pe liderul de la Casa Albă dacă i-a cerut lui Comey să îi fie loial. „Abia îl cunosc pe tipul acela. Nu i-am cerut nicio loialitate”, a replicat Donald Trump.

Klaus Iohannis a efectuat, în această săptămână, o vizită în Statele Unite. În cadrul întrevederii cu președintele Statelor Unite s-a discutat despre parteneriatul dintre România și SUA, care a împlinit 20 de ani. Totodată, președintele american a lăudat eforturile României în lupta antiterorism, cât și decizia de a mări cheltuielile de Apărare la 2%.




Cele mai citite

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...

George Simion dezminte ideea că el sau partidul AUR ar fi făcut “blat” cu PSD

Președintele partidului AUR, George Simion, dezminte ideea că ar fi făcut un "blat" cu PSD și avertizează că informațiile care susțin acest lucru sunt...

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 12 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 12 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 12 mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă