21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialVicepreşedintele FIFA ameninţă cu un "tsunami" al dezvăluirilor de corupţie

Vicepreşedintele FIFA ameninţă cu un “tsunami” al dezvăluirilor de corupţie

Un “tsunami” va lovi Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) în ancheta privind acuzaţiile de corupţie, care are loc chiar înaintea alegerilor pentru postul de preşedinte al instituţiei, a ameninţat vicepreşedintele Jack Warner, citat ca suspect, relatează Agerpres.

Jack Warner, din Trinidad-Tobago, este vizat de o procedură a Comitetului de etică al FIFA, alături de qatarezul Mohammed Bin Hammam, preşedintele Confederaţiei asiatice şi candidat la alegeri contra preşedintelui în funcţie, elveţianul Joseph Blatter. Bin Hammam îl acuză, în replică, pe Blatter că a fost la curent cu virarea unor bani în cadrul acestui scandal de corupţie.

“Peste două zile veţi vedea un tsunami fotbalistic lovind FIFA şi lumea întreagă, veţi fi şocaţi”, a declarat Jack Warner.

“A sosit momentul pentru mine să încetez să fac pe mortul, aşa că veţi vedea. Vine, aveţi încredere în mine, veţi vedea până luni. Sunt aici (la FIFA) de 29 de ani. Dacă este să vină răul, vine, nu-mi pasă absolut deloc”, a spus el.

Potrivit presei britanice, Bin Hammam şi Warner ar fi oferit cadouri în valoare de 40.000 de dolari federaţiilor naţionale, în schimbul voturilor lor la alegerile prezidenţiale, în timpul unei reuniuni în Trinidad-Tobago, pe 10 şi 11 mai.

Cele mai citite

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare

Legea „păcănelelor” care interzice sălile de jocuri de noroc în localităţile mici, a intrat în vigoare de astăzi. Legea, care modifică o ordonanţă de...

Guvernul acordă noi ajutoare umanitare pentru populația civilă din Fâșia Gaza

România continuă acordarea de asistență umanitară populației civile din Fâșia Gaza. În cursul dimineții a fost trimis un nou transport cu produse alimentare și...

Festivalul Opera Copiilor – 60 de spectacole și zeci de atracții în aer liber la Opera Comică pentru Copii

Timp de 12 zile, în perioada 17 mai – 9 iunie, copiii sunt așteptați, alături de părinții lor, la cea de-a opta ediție a...
Ultima oră
Pe aceeași temă