10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSimona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka și va juca în sferturile...

Simona Halep a învins-o pe Victoria Azarenka și va juca în sferturile turneului de la Wimbledon

UPDATE 17,55: Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, luni, pe Victoria Azarenka.

Halep a învins-o cu scorul de  7-6(3), 6-2, pe bielorusa Azarenka, locul 683 în clasamentul mondial, după o oră şi 30 de minute de joc.

În sferturile de finală ale turneului de la All England Club, Simona o va întâlni pe tenismena britanică Johanna Konta, ocupanta locului 7 în ierarhia mondială. Dacă ajunge în semifinale, Halep poate deveni lider mondial, profitând de eliminarea germanei Angelique Kerber.


Jucătoarea română de tenis Simona Halep o întâlnește, luni, în jurul orei 15.30, pe Victoria Azarenka, în optimile turneului de la Wimbledon, potrivit Mediafax.

Înaintea confruntării dintre Halep şi sportiva din Belarus se va disputa meciul dintre Angelique Kerber şi Garbine Muguruza, partidăcare începe la 13.30.

Perechea Monica Niculescu/Hao-Ching Chan (România/Taiwan) va evolua tot luni împotriva cuplului Beatriz Haddad Maia/Ana Konjuh (Brazilia/Croaţia) în optimile competiţiei de dublu.

Florin Mergea şi Aisam-Ul-Haq Qureshi din Pakistan vor evolua contra  perechii Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia) în competiţia de dublu masculin.

Cele mai citite

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Soluții pentru protecția împotriva exploziilor de praf

În peisajul comercial de astăzi, asigurarea siguranței și securității este vitală, în special în ceea ce privește reducerea riscurilor asociate cu exploziile de praf....
Ultima oră
Pe aceeași temă