20.9 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportCristian Preda: Orice pistă e deschisă

Cristian Preda: Orice pistă e deschisă

Eurodeputatul Cristian Preda, întrebat dacă unul din reformişti va candida la şefia PDL după deciziile recente din partid, a afirmat că “orice pistă este deschisă”. Eurodeputatul PDL a precizat  că, în politică, la fel ca la pescuit, este nevoie de răbdare, scrie Mediafax.  

Preda a spus că grupul pe care îl reprezintă nu renunţă la principiile în care crede, dar va continua dialogul cu colegii din partid. Totodata, politicianul a afirmat ca dezbaterea din PDL este benefică.

CNC al PDL a adoptat, sâmbătă, modificările la Statutul formaţiunii propuse de Colegiul Director, cu şapte abţineri şi trei voturi “împotrivă” aparţinând lui Cristian Preda, Monica Macovei şi Sever Voinescu.

Cristian Preda a avut schimburi de replici, în timpul discursului rostit la CNC, cu lideri ai PDL precum Radu Berceanu sau Cristian Boureanu.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, înaintea reuniunii CNC, că nu l-ar vedea pe europarlamentarul Cristian Preda în poziţia de preşedinte al partidului, menţionând că agreează situaţia actuală, în care preşedintele de partid este şi premier.

Cele mai citite

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...

Klaus Iohannis merge în America unde va primi premiul Distinguished International Leadership Award

Președintele României, Klaus Iohannis, se va afla, în perioada 7-8 mai 2024, într-o vizită de lucru la Washington, D.C., Statele Unite ale Americii. Președintele...

VIDEO. Maria Cârneci, fără perdea. Dezvăluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

Prezentă în emisiunea de la Kanal D "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Maria Cârneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața...
Ultima oră
Pe aceeași temă