17.5 C
București
duminică, 6 octombrie 2024
AcasăGDPRMolteni – un echipament unic (P)

Molteni – un echipament unic (P)

Molteni este o gama de echipamente de lux ce se regasesc in marile restaurante ale lumii si reprezinta o combinatie intre masinile de gatit traditionale si cele mai avansate tehnologii. Aceste creatii unice sunt facute in Franta dupa gustul si necesitatea fiecarui client in parte, de mai bine de 90 de ani. Molteni este o legenda in domeniul bucatariei, iar acest lucru a fost posibil deoarece fiecare echipament a trecut testul “timpului”, mai exact, toate echipamentele au o durata de utilizare ridicata, ele putand oferi aceleasi performante ridicate ani la randul.

In cazul gamei Molteni se poate spune ca nu exista doua echipamente care arata la fel. Acest lucru este posibil deoarece fiecare echipament este studiat si creat alaturi de chef si de antreprenor, reflectand gusturile si preferintele acestora.

Echipamentele Molteni sunt realizate din materiale de inalta calitate precum fierul forjat manual, alama si otel inoxidabil AISI 316. Aceste echipamente au o sudura neteda care asigura igiena impecabila a cuptoarelor.

 

Molteni – un echipament nascut din experienta chef-ului

Fiecare echipament Molteni este realizat in colaborare cu chef-ul care il va utiliza si cu antreprenorul care sustine investitia in restaurantul respectiv, prin urmare, fiecare echipament este unic, creat in functie de preferinte. Inainte de a incepe proiectarea echipamentului au loc discutii intre chef si expertii Molteni. In cadrul discutiilor chef-ul isi exprima dorintele si isi expune expertiza in domeniu, in timp ce expertii il vor ajuta sa faca alegerile cele mai bune. Urmeaza  faza de proiectare si realizare a echipametului, unde toate ideile chef-ului prind viata.

Chef-ul are posibilitatea de a adauga tehnologii noi alaturi de cele traditionale. Aceste tehnologii sunt plita cu inductie, plita pentru fript diferite alimente, wok, etc. Ergonomice, elegante, usor de utilizat si adaptabile, echipamentele Molteni sunt o transpunere a dorintelor si ideilor chef-ului, putand fi alimentate electric, pe gaz sau combinate.

Gama Molteni

Molteni este format din gama de masini de gatit, gama Podium, gama de rotisoare si gama de salamandre. Pe langa posibilitatea de a personaliza fiecare echipament, Molteni ofera si o gama de echipamente “standard”, cum ar fi : Professionel 120, Professionel 145 Evolution, G140, G 200 Evolution, Rotissoire 425, Rotissoire 640, etc. Unui echipament standard i se poate adauga o masina de gatit paste, o friteuza electrica sau pe gaz, un gratar cu roca vulcanica, deferite gratare tip Teppanyaki, un multicooker sau o unitate pentru gatit sous vide.

Caracteristicii speciale ale acestei game de echipamente de lux pot fi considerate:

  • Plitele solide pe gaz disponibile in 10 variante de dimensiuni si cu diferite  clase de performanta;
  • 16 tipuri de arzatoare cu doua tipuri de suporturi pentru oale;
  • Plite pentru Wok-uri cu o putere  de pana la 32 kW sau plite cu inductie pentru Wok-uri cu o putere de maxim 8 kW;
  • Plite cu inductie cu diferite designuri.

Aceasta gama este disponibila intr-o varietate de culori deja prestabilite (Persian Blue, Molteni Rouge, Tarragon, Sepia, Milk, Matte Milk, Black Papper sau Matte Black Pepper). De asemenea exista si posibilitatea personalizarii culorii in functie de dorintele chef-ului si investitorului, precum si in functie de culorile utilizate in restaurant. Culorile sunt emailate, iar procesul special de emailare face parte din unicitatea echipamentelor Molteni.

Gama Molteni ofera posibilitatea personalizarii echipamentelor cu logo-ul restaurantului unde vor fi folosite. Echipamentele au un design special avand forme si finisaje spectaculoase imbinand stilul cu functionalitatea.

De cele mai multe ori, detaliile fac diferenta. Un stil elegant sau o sculptura in relief, pot adauga un plus de clasa echipamentului si il pot transforma intr-unul de lux. Imbinarea stilului aparte cu performantele echipamentului, transforma Molteni in gama dorita de cei mai multi chefi din intreaga lume.

Echipa SDS Group va sta la dispozitie cu toate detaliile legate de echipamentele Molteni. De asemenea, consultantii tehnici ai companiei, specializati in echipamente profesionale de bucatarie va pot ajuta in configurarea necesarului de utilaje pentru succesul afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii legate de Molteni, va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@sdsgroup.ro, la telefon 021 311 88 09 sau sa vizitati site-ul www.sdsgroup.ro.

Cele mai citite

Klaus Iohannis la Sommet-ul Francofoniei: Acordăm o atenție deosebită oportunităților economice din spațiul francofon

Una dintre prioritățile majore ale Francofoniei o reprezintă educația și formarea tinerilor, a declarat președintele Iohannis la Paris Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut sâmbătă,...

Dopamina politicii sau genetica minciunii

Oamenii politici care nu-și recunosc greșelile, devin antipatici. Tac sau își raționalizează răspunsul, se uită în jur și-și recalibrează discursul. Avem un recul când...

Netanyahu spune că Israelul se confruntă cu un război pe șapte fronturi

Netanyahu a afirmat că Israelul are dreptul să se apere și că nu îi va uita pe cei 101 ostatici pe care îi va...
Ultima oră
Pe aceeași temă