14.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternaționalMel Gibson, obligat să plătească pensie alimentară de 60.000 de dolari

Mel Gibson, obligat să plătească pensie alimentară de 60.000 de dolari

Actorul australian Mel Gibson a fost obligat să-i plătească fostei sale iubite, Oksana Grigorieva, suma de 60.000 de dolari în contul alocaţiei pentru fetiţa lor în vârstă de un an, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Starul şi fosta lui iubită au fost prezenţi, joi, la o audiere la Curtea Superioară din Los Angeles, pentru prima dată de la debutul procesului pentru stabilirea custodiei fiicei lor, Lucia.

Mel Gibson a refuzat să plătească alocaţia stabilită de un judecător – 20.000 de dolari pe lună – până când judecătorul Scott Gordon s-a pronunţat asupra posibilităţii ca actorul să ceară chirie pe casa sa din Los Angeles unde fosta lui iubită şi copilul lor locuiesc în prezent. Judecătorul a stabilit însă că actorul nu are dreptul să ceară deduceri şi că trebuie să plătească retroactiv pensia alimentară, imediat.

Deşi Mel Gibson a fost obligat să plătească 60.000 de dolari în contul alocaţiei, el a primit şi o veste bună. Cei doi au custodie comună asupra Luciei, însă Oksana a susţinut că Mel nu poate avea dreptul să ţină copilul peste noapte din cauza comportamentului său violent, femeia spunând că o dată a fost atacată de actor în timp ce ţinea copilul în braţe.

Totuşi, judecătorul a stabilit, joi, că aceste chestiuni vor fi analizate într-o audiere ulterioară, până atunci părinţii având custodie comună.

O nouă audiere în acest caz a fost stabilită pentru 22 noiembrie.

În ultimele luni, Mel Gibson a avut probleme serioase cu poliţia din Los Angeles, care îl anchetează pentru o presupusă agresiune comisă asupra fostei sale iubite, Oksana Grigorieva.

Gibson şi Grigorieva s-au despărţit, conform presei, în aprilie, la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia.

Mel Gibson a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. în anii ’90. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile “cel mai bun regizor” şi “cel mai bun film”, în 1995, cu pelicula “Inimă neînfricată/ Braveheart”. Celebrul regizor al filmelor “Patimile lui Hristos” şi “Apocalypto” a revenit în ianuarie pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul “Edge of Darkness”, considerat un eşec comercial. El a regizat, totodată, videoclipurile a patru dintre piesele incluse pe albumul Oksanei Grigorieva.

Cele mai citite

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...
Ultima oră
Pe aceeași temă