19.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCe spun Horia Tecău și Jean Julien Rojer, după victoria la US...

Ce spun Horia Tecău și Jean Julien Rojer, după victoria la US Open

 

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au vorbit, vineri seara, despre victoria în finala US Open, după ce au câștigat trofeul cel mare la proba de dublu masculin, informează Mediafax.

Horia Tecău a declarat că nu s-a gândit la titlu: „Nu m-am gândit la titlu, ci doar să câştig încă un punct şi încă un punct. Ei au avut multe şanse pe serviciul meu, deci a fost un set foarte greu".

„Suntem foarte buni prieteni cu toţii. Mă gândeam că, dacă nu câştig astăzi, Marc mă va tachina tot anul! Îi felicit, pentru că au avut o săptămână fantastică!", a adăugat Jean Julien Rojer.

Este al treilea titlu de Mare Şlem din cariera lui Horia Tecău. Românul a mai câştigat, tot alături de Jean-Julien Rojer, titlul la Wimbledon, în 2015, după trei finale consecutive pierdute alături de suedezul Robert Lindstedt. Cei doi mai au în palmares un Turneu al Campionilor, câştigat tot în 2015, după o finală cu Florin Mergea şi Rohan Bopanna.

Tecău a mai câştigat titlul la Australian Open, la dublu mixt, în 2012, cu Bethanie Mattek-Sands (SUA).

Pentru câştigarea competiţiei americane, Tecău şi Rojer vor încasa un cec în valoare de 675.000 de dolari şi 2.000 de puncte în ierarhia mondială. Perechea româno-olandeză este deja calificată la ediţia din acest an Turneului Campionilor.



 

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Măsurile și condițiile pentru votul cu urna specială la europarlamentare și locale

Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă