22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăInternaționalRecital Sam Haywood la Bucureşti

Recital Sam Haywood la Bucureşti

Pianistul britanic Sam Haywood va susţine un recital pe 26 septembrie la Ateneul Român din Capitală, în cadrul iniţiativei Cruciadei Culturii “Chopin trăieşte?”, potrivit organizatorilor.

La întrebarea “Chopin trăieşte?” au răspuns dintre cele mai marcante personalităţi din peisajul public românesc, printre care Florin Iaru (scriitor), Ştefan Gheorghiu (violist, director general CREDIDAM, preşedinte UCIMR), Cristi Sima (broker, preşedinte WBS) şi Nicolae Licareţ (pianist, director general adjunct Filarmonica “George Enescu”).

Biletele la recitalul Sam Haywood pot fi achiziţionate online, pe eventim.ro, şi în librăriile Humanitas, Librăria Cărtureşti Magheru şi în reţelele de magazine Germanos, Vodafone şi Orange.

Evenimentul “Chopin trăieşte?” este mişcare iniţiată la începutul anului 2010 de Agenţia de Vise şi Fundaţia artEST, cu scopul de a scoate la lumină repere veritabile şi de a aduce la un loc oameni de cultură cu idei şi viziuni comune.

Florin Iaru

 

Cristi Sima

 

Ştefan Gheorghiu

 

Nicolae Licareţ

 

Cele mai citite

VIDEO. Julian Assange a fost eliberat

"Julian Assange este liber", părăsind Marea Britanie şi închisoarea de înaltă securitate de lângă Londra unde a fost încarcerat timp de cinci ani, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă