13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportPonta: Pe vremea lui Geoană, mogulii influenţau 100% deciziile PSD

Ponta: Pe vremea lui Geoană, mogulii influenţau 100% deciziile PSD

Victor Ponta îl desfiinţează pe predecesorul său la conducerea PSD, afirmând despre Mircea Geoană că era lipsit de viziune şi dependent de patronii trusturilor de presă, conform unui interviu pentru evz.ro.

Întrebat care era influenţa mogulilor în deciziile PSD, înainte ca el să preia şefia partidului, Ponta a răspuns: “Asta trebuie să-l întrebaţi pe Geoană. Din păcate a fost 100%. Geoană a pierdut alegerile tocmai pentru că s-a dus la Vîntu. Cei mai mulţi pesedişti asta cred”.

Ponta nu se teme că va fi marginalizat de televiziuni, dacă nu are întâlniri cu mogulii. “Asta e. Îmi asum acest risc. Decât să se ia deciziile PSD-ului în altă parte decât la Kiseleff mai bine să nu mai apărem la televizor. Dar nu cred că se va întâmpla lucrul ăsta”, a declarat Ponta.

Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...
Ultima oră
Pe aceeași temă