14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialAndone ameninţă deja cu plecarea

Andone ameninţă deja cu plecarea

Dinamo a terminat la egalitate, 2-2, meciul susţinut în deplasare cu Pandurii, reuşind să marcheze de două ori în ultimele 6 minute.

Ioan Andone, antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, a declarat după remiza din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-2, că formaţia sa a câştigat un punct cu mare şansă. „A fost o primă repriză proastă. E o oboseală care s-a acumulat şi dăm dovadă de nesiguranţă în apărare, iar aici trebuie să ne întărim, e clar. Ori mai aducem jucători, ori să reintre cei care sunt accidentaţi, Goian, Grigore şi mai avem un ceh care ne aşteaptă la Bucureşti, să-l vedem cum se prezintă. Eu îmi ştiu problemele, nu e vorba de nemulţumirea mea, dacă puteau mai mult, dădeau mai mult. E vorba de greşeli”, a precizat Andone.

Tehnicianul consideră că nu poate remedia problemele „de azi pe mâine”. „Pregătirea noi am făcut-o bună, nu e vorba de pregătire fizică, pentru că toată lumea mă acuza şi nu ştia ce vreau de la echipă când am pierdut toate meciurile amicale. La un moment dat, suporterii îşi pierd încrederea şi conducerea poate să îşi piardă încrederea în tine ca antrenor. Am pierdut cinci meciuri, dar eu ştiu ce am făcut. Nu îmi e frică de nimeni. Şi la Split ne-am dus peste ei în repriza a doua şi peste tot ne ducem peste ei.” Ioan Andone a declarat că nimeni nu îi face echipa şi a spus că este vinovat pentru eşecul de la Split. „Eu am spus că sunt vinovat pentru Split. Am văzut că Becali face echipa şi mulţi ziarişti spun că el îmi face echipa. Nu mi-a făcut Giovani Becali echipa nici când era preşedinte, nu mi-o face nici Borcea, nu mi-o face nimeni. Eu răspund de rezultate şi eu voi pleca dacă nu voi face treabă la Dinamo. Asta e clar, pe lângă supoziţiile despre ce s-a întâmplat la Split. Mie nu-mi face nimeni echipa şi, dacă aş şti că îmi dă cineva telefon să-mi spună ceva, mâine îmi dau demisia şi dau public totul. Noi încă nu avem o echipă foarte bună, eu recunosc asta şi ştiu foarte bine ce am de făcut. Dacă am timpul necesar, o construiesc, dacă nu, pot să plec, că echipe sunt în lumea asta câte vrei”, a conchis Andone.

Final incendiar
Dinamo a terminat la egalitate, 2-2, meciul disputat la Tg. Jiu, cu Pandurii, în etapa a III-a a Ligii I. Gazdele au marcat prin Brata ‘30 şi Orac ‘43 (penalti), iar oaspeţii au punctat prin Andrei Cristea ‘84 şi Niculae ‘88. La meci au asistat circa 6.000 de spectatori, printre care 100 de suporteri ai formaţiei oaspete.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Candidat PSD la primărie, acuzat de corupție și un prejudiciu de 5,7 milioane de lei

Toma Sandu, un apropiat al familiei Bădălău, s-a prezentat miercuri în fața procurorilor DNA pentru a fi informat cu privire la calitatea sa...
Ultima oră
Pe aceeași temă