14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportHeung-min Son și-a încheiat stagiul militar și se va întoarce la Tottenham

Heung-min Son și-a încheiat stagiul militar și se va întoarce la Tottenham

Corpul de puşcaşi marini a publicat pe Facebook fotografii cu atacantul echipei engleze Tottenham, foarte popular în ţara sa, în timp ce executa un salut şi lua poziţie de tragere cu o armă M-16.

În Coreea de Sud, fiecare bărbat apt din punct de vedere fizic este obligat să satisfacă aproape doi ani de serviciu militar.

Concentrările furnizează astfel grosul trupelor sud-coreene, al căror efectiv se ridică la 600.000 de oameni şi care trebuie să facă faţă unei armate nord-coreene de 1,3 milioane de militari.

Son a fost scutit de serviciul militar obligatoriu timp de aproape doi ani, graţie medaliei de aur cucerite cu echipa naţională a Coreei de Sud la Jocurile Asiatice din 2018 din Indonezia.

Acest titlu îi permite să-şi îndeplinească obligaţiile militare prin intermediul a trei săptămâni de pregătire de bază şi aproximativ 500 de ore de muncă în interes general.

El a fost integrat pe 20 aprilie în batalionul 91 al corpului de puşcaşi marini, staţionat în Insula Jeju, iar participarea sa la acest stagiu de formare a fost posibilă întrucât campionatul Angliei a fost suspendat la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Cele mai citite

Cum s-a „scos” ambasadoarea din Maroc, Maria Ciobanu, după ce a sabotat România la cel mai mare salon agricol din Africa și Orientul Mijlociu

Ambasadoarea Maria Ciobanu a sabotat participarea României la cel mai mare salon agricol din Africa și Orientul Mijlociu-SIAM 2024, care a avut loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă