14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportLokomotiv Moscova și-a demis antrenorul cu care a cucerit 3 campionate

Lokomotiv Moscova și-a demis antrenorul cu care a cucerit 3 campionate

Decizia a fost anunţată cu o zi înainte ca Federaţia rusă de fotbal să anunţe probabil repornirea campionatului, întrerupt de pandemia de coronavirus.

Siomin a fost în ultimii ani cel mai popular antrenor în fotbalul rusesc, atât datorită caracterului său cordial, cât şi pentru relaţiile sale cu fotbaliştii şi presa sportivă.

El a antrenat Lokomotiv Moscova timp de 22 de ani în diferite perioade, atât în timpul Uniunii Sovietice, cât şi după 1991, iar cele mai mari succese ale sale au fost titlurile din ligă obţinute în 2002, 2004 şi 2018, pe lângă şase Cupe ale Rusiei.

În 2009, el a devenit campion al Ucrainei cu Dinamo Kiev, care a devansat-o pe Şahtior Doneţk, antrenată atunci de Mircea Lucescu.

Antrenorul de 70 de ani va fi înlocuit de sârbul Marko Nikolic, campion în ţara sa cu Partizan Belgrad şi în Ungaria cu Fehervar, fostul Videoton, care l-a concediat în noiembrie anul trecut, din cauza rezultatelor slabe.

Lokomotiv Moscova este, în prezent, pe locul doi în clasament, la nouă puncte în spatele liderului, Zenit Sankt Petersburg.

Cele mai citite

Două locuințe din localitatea Voroneț au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a afectat, sâmbătă, în ajunul Paştelui, două locuinţe din localitatea Voroneţ, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Un bărbat dintr-o localitate de lângă Timișoara a ajuns la spital după ce s-a autoincendiat

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Giarmata-Vii, limitrofă municipiului Timişoara, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, sâmbătă, după ce s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă