14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăLifestyleGALERIE FOTO. Karolina, fericită că Bundesliga se reia în weekend

GALERIE FOTO. Karolina, fericită că Bundesliga se reia în weekend

Cu toate că fizicul impresionant ar fi recomandat-o pentru o carieră în modelling, poloneza Karolina Bojar și-a făcut deja un nume în fotbal din țara natală. La numai 22 de ani, șatena cu forme demențiale a absolvit cursurile de arbitraj și oficiază atât ca tușier, cât și ca arbitru central la partide din ligile inferioare din Polonia.

Desemnată de cotidianul britanic „The Sun”, în 2018, drept cel mai sexy arbitru din lume, poloneza face furori pe Instagram, acolo unde are aproape 170.000 de urmăritori, și recunoaște că imaginea a ajutat-o în anumite momente. „În timpul partidelor, sunt diferite situații care pot genera comportament agresiv din partea jucătorilor. Cred că faptul că sunt drăguță mă ajută, fotbaliștii sunt mai cuminți”, glumește Karolina, care în paralel practică și atletismul.

Aceasta spune că pasiunea pentru fotbal a moștenit-o de la bunicul său, care a fost arbitru divizionar, și, cu toate că îi merge de minune pe teren, și-ar dori ca după ce va renunța la meciuri să urmeze o carieră juridică, fiind studentă la o prestigioasă facultate de drept din Cracovia.

Fană declarată a nemților de la Borussia Dortmund, Karolina este foarte entuziasmată pentru că în acest weekend va avea oportunitatea să își urmărească favoriții la TV după mai bine de două luni de pauză. Bundesliga este primul campionat de top din Europa care își reia activitatea, iar prima etapă programează derby-ul Borussia Dortmund – Schalke 04. Echipa antrenată de Lucien Favre este pe locul 2 în clasament, la patru puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

Ca orice arbitru cu perspective, frumoasa poloneză visează ca într-o bună zi să oficieze un meci din Champions League și, de ce nu, una dintre echipe să fie Dortmund.

Cele mai citite

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă