13.9 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSocialUPDATE Explozie la RADET, soldată cu doi morți. Al doilea angajat a...

UPDATE Explozie la RADET, soldată cu doi morți. Al doilea angajat a decedat după operație

Potrivit RADET, accidentul de munca a avut loc luni, in jurul orei 17:00, în zona B-dului Iuliu Maniu, nr.1 (Complex Leu) din sectorul 6 al Capitalei.

În timpul unei lucrări la rețeaua primară, o țeavă de apă caldă s-a spart într-un cămin de repartiție unde se aflau două persoane, lucrători ai RADET.

Aceștia au suferit arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafaţa corpului. Ulterior, unul dintre lucrători a decedat. Supraviețuitorul a fost transportat la spital, informează Hotnews.

UPDATE – ora 13.30: Angajatul RADET, care a suferit arsuri în urma unor lucrări la o conductă de termoficare, a decedat, marţi, după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale, acesta având arsuri pe 97% din suprafaţa corpului, reiese dintr-un comunicat de presă trasmis de Spitalul Militar din Bucureşti, potrivit Mediafax

Potrivit Spitalului Militar, muncitorul RADET a decedat, marţi, în jurul orei 12.30, după o intervenţie chirurgicală de urgenţă pentru toaleta primară a leziunilor de arsură şi a plăgilor, pacientul având 97% din suprafaţa corpului şi suspiciuni de arsuri de căi aeriene superioare.

“Ulterior intervenţiei, pacientul a fost spitalizat în Secţia de ATI, unde a fost supus unei terapii complexe de reechilibrare volemică, monitorizare activă a şocului post-combustional, tratament post-operator de susţinere a funcţiilor vitale, antibioterapie cu spectru larg, reechilibrare hidroelectrolitică, analgezie multimodală, profilaxie anticoagulantă şi a ulcerului de stres”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis de către unitatea spitalicească.

Pacientul a fost transferat, luni seară, de la Spitalul Universitar, la Spitalul Militar, unde a fost evaluat de către o echipă multidisciplinară constituită din specialişti în medicină de urgenţă, chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă şi arsuri, ATI, oftalmologie, ORL şi pneumo-ftiziologie.

Cele mai citite

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...

Medicii din Iași au transplantat organe prelevate de la un donator din Bulgaria

Medicii din Iaşi au transplantat organe prelevate de la un donator aflat în moarte cerebrală din Bulgaria, pe baza protocolului de colaborare în domeniu...

Accident rutier pe DN19A, în Satu Mare. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane, doi copii şi doi adulţi, au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs joi pe DN 19A, în zona...
Ultima oră
Pe aceeași temă