14.5 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăȘtirile zileiAccident teribil în Tulcea. Bilanțul: un mort și doi răniți

Accident teribil în Tulcea. Bilanțul: un mort și doi răniți

Primele cercetări efectuate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea arată că o femeie de 24 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autovehicul pe Drumul Naţional 22-E87, la limita dintre judeţele Constanţa şi Tulcea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabil umed, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 24 de ani, din Tulcea.

“În urma accidentului, au rezultat rănirea conducătorilor auto şi decesul unei tinere de 25 de ani, din Tulcea, pasager în primul autoturism”, a anunţat IPJ Tulcea.

În sprijinul victimelor au intervenit lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea cu două autospeciale, un elicopter SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Inspectoratul General al Poliţiei Rutiere a menţionat că în urma accidentului traficul autovehiculelor pe drumul naţional Tulcea-Constanţa a fost blocat timp de 45 de minute.

IPJ continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului.

Cele mai citite

Cotnari, partener oficial de vin al Galei Premiilor Gopo 202

Cotnari, una dintre cele mai prestigioase crame din România, anunță că va fi partener oficial de vin al celei de-a 18-a ediții a Galei...

România – Japonia, în „optimile” Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României va înfrunta Japonia în optimile de finală ale Billie Jean King Cup, în perioada 12-14 noiembrie, la Sevilla. Conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă