14.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăGDPRReprezentanta Venezuelei, aleasa Miss Univers 2009

Reprezentanta Venezuelei, aleasa Miss Univers 2009

Reprezentanta Venezuelei, Stefania Fernandez, in varsta de 18 ani, a fost incoronata Miss Univers, duminica seara la Nassau, in Bahamas, fiind selectata dintre cele 82 de participante.
Stefania Fernandez a primit coroana din mainile unei alte reprezentante a Venezuelei, Dayana Mendoza, desemnata Miss Univers in 2008, in Vietnam.

Tanara a fost aleasa de un juriul compus din 12 membri, actori, muzicieni sau producatori. Este cel de-al saselea titlu obtinut de Venezuela, in cei 59 de ani de competitie. "Noi, venezuelanii, nu ne lasam niciodata. Am intrat in istorie", a declarat  Dayana Mendoza la postul privat de televiziune Venevision.

Printre cele cinci premiante mai figureaza Ada de la Cruz (23 de ani), reprezentanta Republicii Dominicane si portoricana Mayra Matos (20 de ani).

Reprezentanta Romaniei, Bianaca Elena Constantin (foto 5), a reusit performanta de a se numara printre cele 15 frumuseti, dintre care au fost alese castigatoarele concursului.

Miss Univers va primi o recompensa financiara a carei valoare nu a fost facuta publica si o bursa de studiu de 100.000 de dolari, pentru a studia actoria la New York, un sejur pentru doua persoane in Bahamas, bijuterii si articole de vestimentatie.

Ceremonia de incoronare a fost transmisa de televiziunile din 125 de tari.

Cele mai citite

Peste 1000 de candidați au promovat primele runde ale Concursului național organizat de ANFP

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) a publicat rapoartele finale ale Concursului național extins. Primele runde, desfăşurate în perioada februarie – aprilie 2024, au...

Creșterea salariului minim: Prioritatea liderului PSD Marcel Ciolacu

Premierul Ciolacu susține majorarea salariului minim de la 1 iulie Premierul Marcel Ciolacu a confirmat intenția fermă a Guvernului de a implementa, începând cu 1...

Rusia pune România pe lista țărilor care oferă armament Ucrainei. Despre sistemul Patriot încă nu se spune nimic

Rusia a plasat România pe un fel de "listă neagră", aceea a țărilor care furnizează sprijin militar Ucrainei, indicând precis și ce fel de...
Ultima oră
Pe aceeași temă