18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportDortmund i-a decis soarta lui Lucien Favre. Ce se întâmplă cu antrenorul...

Dortmund i-a decis soarta lui Lucien Favre. Ce se întâmplă cu antrenorul elvețian

”Vom intra în noul sezon cu aceeaşi formulă de antrenori şi vom continua să luptăm. Există încredere la club, vom avea alte discuţii la momentul potrivit”, a spus directorul sportiv al clubului, Michael Zorc.

Contractul lui Favre cu Borussia este valabil până în iunie 2021, Zorc menţionând însă că nu este cazul deocamdată să discute despre ce se va întâmpla dincolo de acest termen.

Antrenorul elveţian a fost criticat după ce Borussia a pierdut meciul direct cu Bayern Munchen, imediat după reluarea Bundesligii, rezultat care a scos practic echipa din lupta pentru titlu în acest sezon.

Presa sportivă din Germania vehicula numele lui Niko Kovac sau Erik ten Haag ca posibili înlocuitori pentru Favre.

Borussia Dortmund va încheia pe locul 2 în Bundesliga. Cu 69 puncte după 33 de etape, când a mai rămas doar o etapă, echipa este la 10 puncte în spatele lui Bayern Munchen, care a câştigat a opta oară consecutiv campionatul. Echipa antrenată de Lucien Favre nu mai poate fi ajunsă de ocupanta locului 3, RB Leipzig, de care o despart 6 puncte.

Cele mai citite

Piedone nu se poate retrage repede, pentru că se vrea bărbat în toată Firea

Ilustrație: Marian Avramescu Candidatul independent pentru funcția de primar general al Capitalei, dar totuși dependent de vaccin anti-varan, Cristian Popescu – Piedone, vrea să...

Acuzații de fraudă, corupție și manipulare financiară

Dezvăluiri șocante despre impunerea candidaților și cheltuirea banilor în interiorul partidului AUR, sub conducerea lui George Simion și a lui Marius Lulea.  Începe să...
Ultima oră
Pe aceeași temă