14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSocialCum a pierdut o tânără din Transnistria online, 23.000 de dolari

Cum a pierdut o tânără din Transnistria online, 23.000 de dolari

Semnatarul o anunţa că în Londra a murit subit o rudă îndepărtată, care i-a lăsat o moştenire considerabilă. Doar că pentru a intra în drepturile de moştenitor, studenta a fost anunţată că trebuie să transfere o anumită sumă pentru a „dezgheţa” contul bancar.

Căzând pradă ispitei, tânăra a conversat cu expeditorul şi, într-un final, a efectuat pe contul pe care i l-a indicat indicat nouă transferuri în valoare de mai bine de 23 de mii de dolari.

Când a înţeles că a fost înşelată, s-a plâns autorităţilor. În contextul acestui caz, persoanele sunt sfătuite să nu intre în dialog cu expeditori care le promit tot felul de câştiguri uşoare sau moşteniri şi în niciun caz să nu transfere bani unor destinatari pe care nu îi cunosc şi a căror identitate nu poate fi verificată.

 

Cele mai citite

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă