15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportPatrick Vieira îl laudă pe Flavius Daniliuc

Patrick Vieira îl laudă pe Flavius Daniliuc

Flavius Daniliuc, un fundaşul de 1,88 m, care are 19 ani şi era legitimat la Bayern Munchen, a semnat pe 18 iunie cu Nice.

“Este un jucător care se simte foarte bine cu mingea la picior. Anticipează foarte bine lucrurile, citeşte foarte bine jocul. Este calm, foarte agresiv. Reuşeşte cu adevărat să străpungă liniile graţie calităţilor paselor sale: la început era mijlocaş, deci are această capacitate tehnică de a lovi bine mingea. Îi place competiţia, îi plac duelurile. Este foarte talentat”, a declarat joi Patrick Vieira la prezentarea oficială a tânărului fotbalist.

Daniliuc se afla la academia clubului Bayern de la 14 ani, când a venit de la Real Madrid. El a fost căpitanul echipei Under-19 a clubului Bayern, care a cucerit titlul de campioană a Germaniei la această categorie. Daniliuc a disputat patru partide pentru echipa a doua a clubului în sezonul trecut şi a evoluat şi în UEFA Youth League.

Nice a prezentat joi şi celelalte achiziţii ale sale din ultima perioadă, Robson Bambu, Hassane Kamara, Amine Gouiri şi Morgan Schneiderlin, ultimul, internaţional francez, fiind de departe cel mai cunoscut dintre aceştia.

Campion mondial şi european cu naţionala Franţei ca jucător, Vieira a vorbit despre obiectivele formaţiei pe care o pregăteşte: “Avem în faţa noastră cluburi care au un avans mare, ca Marseille, Lyon, Monaco şi PSG, care este la un nivel şi mai ridicat. Vrem ca în doi-trei ani să fim de categoria acestor cluburi. Punem piatră după piatră. Nu avem de gând să cheltuim sume mari. Calitatea acţionarului (compania Ineos – n. r.) a făcut însă să putem avea un mercato destul de activ. Sunt cluburi care întâi vând înainte să cumpere. Noi am putut să cumpărăm înainte de vinde.”

Nice s-a clasat pe locul 5 în campionatul Franţei, care s-a încheiat prematur din cauza pandemiei de coronavirus.

Cele mai citite

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...
Ultima oră
Pe aceeași temă