17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiArafat: Problema Covid-19 e complexă, fiind necesară conlucrarea între noi toţi

Arafat: Problema Covid-19 e complexă, fiind necesară conlucrarea între noi toţi

“Încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz şi nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezintă o încercare de dezinformare a populaţiei şi de a menţine în continuare un curent de opinie negativ faţă de orice acţiune luată la nivel de autorităţi”, a scris Arafat, pe pagina sa de Facebook.

El arată că “legea nu dă puteri supreme nici doctorului Arafat şi nici unei alte persoane”.

“Încercarea de a lega cu orice preţ numele meu de orice este negativ şi orice este neplăcut în relaţie cu COVID-19 este evidentă, mai ales în ultima perioadă. (…) Problema COVID-19 este una complexă, fiind necesară conlucrarea între noi toţi, de la autorităţi la fiecare individ. Importantă este informarea corectă şi ignorarea minciunilor şi a ştirilor ce nu pot fi confirmate din surse credibile”, mai scrie Raed Arafat.

Cele mai citite

Marius Tudor, noul director de Vânzări Schneider Electric România

Schneider Electric România își consolidează echipa de management prin numirea lui Marius Tudor în funcția de director de Vânzări al departamentului Integratori de sistem,...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă