18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSocialPatru persoane rănite în Reşiţa, după ce o maşină condusă de un...

Patru persoane rănite în Reşiţa, după ce o maşină condusă de un şofer beat s-a răsturnat

Accidentul rutier a avut loc, sâmbătă seara, în oraşul Reşiţa, pe drumul judeţean 582 B, în zona stadionului Muncitorul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, o maşină în care se aflau patru persoane s-a răsturnat într-o curbă.

La locul producerii accidentului s-au deplasat două echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Reşiţa, trei ambulanţe şi echipaje ale Poliţiei.

În urma impactului, toate cele patru persoane aflate în autoturism au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a o scoate din maşină. Cei patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa, conştienţi.

“Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest şi a reieşit o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Urmează să fie întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”, au arătat reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

Cele mai citite

VIDEO. Marco Reus părăsește echipa unde a petrecut 12 ani

Marco Reus, în vârstă de 34 de ani, se pregătește să părăsească Borussia Dortmund la finalul acestui sezon, după o colaborare de 12 ani...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...
Ultima oră
Pe aceeași temă