15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleSharapova a rememorat greutățile din 2016

Sharapova a rememorat greutățile din 2016

Maria Sharapova, fostul număr unu mondial din tenisul feminin, și-a reamintit groaza cu care a trebuit să dezvăluie întregii lumi că a fost testată pozitiv pentru o substanță interzisă în 2016, spunând că încercarea a transformat-o într-o luptătoare.

Sharapova a fost suspendată din cauza testării pozitive la meldonium, o substanță care îmbunătățește fluxul sângelui, fiind fabricată doar în Rusia și statele baltice la acea vreme.

Fosta campioană a motivat că a folosit mildronat, care conține meldonium, mai degrabă pentru sănătatea generală, din cauza unui deficit de magneziu, decât pentru îmbunătățirea performanțelor sportive, adăugând că a luat-o la sfatul unui medic rus înainte de a fi considerată ilegală.

Reamintindu-și momentele în care a fost anunțată suspendarea, blonda în vârstă de 33 de ani a declarat pentru Movistar: „Este foarte greu să te confrunți cu întreaga lume și să recunoști că ai greșit. M-am simțit foarte vulnerabilă. Voiam să fiu respectată și luptam pentru ceea ce consideram drept și pentru reputația mea. În acele momente am fost eu, am fost o luptătoare”.

Declarațiile rusoaicei fac parte dintr-un documentar despre viața sa, intitulat „The Point”, care a avut premiera săptămâna trecută.

Cele mai citite

Tarife pe litoral de 1 Mai. A înlemnit când i-a venit nota de plată pentru 4 sucuri și mâncare

Turiștii plecați pe litoralul românesc în aceste zile de vacanță au parte de surprize neplăcute, mai ales când le vine nota de plată. Mulți...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...
Ultima oră
Pe aceeași temă