17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSocialBistriţa-Năsăud, control judiciar pentru poliţistul care a accidentat mortal un biciclist

Bistriţa-Năsăud, control judiciar pentru poliţistul care a accidentat mortal un biciclist

Poliţistul primise, sâmbătă dimineaţa, mandat de reţinere pentru 24 de ore.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Bărbatul decedat avea 48 ani şi era din comuna Sânmihaiu de Câmpie. Acesta se deplasa pe DN 17, la ieşirea din municipiul Bistriţa spre localitatea componentă Viişoara, în momentul în care a fost accidentat de maşina care circula în spatele său, condusă de poliţist.

În urma impactului, victima a fost aruncată pe sensul opus, unde a fost lovită şi de o a doua maşină, la volanul căreia se afla un tânăr de 20 ani.

Echipajul de terapie intensivă mobilă care a intervenit la caz a fost nevoit să declare decesul biciclistului, leziunile suferite fiind incompatibile cu viaţa.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că poliţistul, aflat în timpul său liber, avea o alcoolemie peste limita legală.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit AGERPRES.

Cele mai citite

ANAF a publicat „Lista albă” pentru primul trimestru din 2024

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat „lista albă" a persoanelor juridice care au declarat şi au achitat la scadenţă obligaţiile fiscale de plată şi...

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

Abdallah, suspendat șase etape pentru intrarea horror asupra lui Benzar

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat șase etape pe atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, pentru cartonaşul roşu...
Ultima oră
Pe aceeași temă