14 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSportMagdalena Rybarikova, adversara Simonei Halep în optimi la Stuttgart

Magdalena Rybarikova, adversara Simonei Halep în optimi la Stuttgart

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită a turneului WTA de la Stuttgart, o va întâlni în optimile de finală pe Magdalena Rybarikova (Slovacia), care a dispus cu 6-2, 6-2 de rusoaica Daria Kasatkina, luni, în prima rundă a competiţiei dotate cu premii totale de 816.000 dolari.

În meciul de luni, Kasatkina a comis nu mai puţin de 32 de erori neforţate, faţă de doar 6 ale adversarei sale, care a avut şi 14 mingi direct câştigătoare.

Halep (26 ani) are 3-2 în meciurile directe cu Rybarikova (29 ani, 18 WTA), toate fiind jucate pe hard. Ultimele două confruntări s-au încheiat cu victoria româncei, anul trecut, cu 6-3, 6-4 în turul al doilea la Toronto şi abandon al slovacei în turul al doilea la Beijing, la scorul de 6-1, 2-1 pentru Simona.

“Pot fi relaxată total, deoarece (Simona) este una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe zgură şi e principala favorită aici. O pot surprinde dacă sunt relaxată şi vom vedea ce va fi. Trebuie să joc bine ca să am o şansă să o înving”, a afirmat Rybarikova în perspectiva partidei cu Halep.

Marţi în primul tur la dublu, Mihaela Buzărnescu şi franţuzoaica Alize Cornet vor juca împotriva perechii Veronika Kudermetova (Rusia)/Lidia Morozova (Belarus).

Cele mai citite

Violență politică în Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav rănit de persoane necunoscute

Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere în Germania, a fost grav rănit de necunoscuţi în timp ce lipea afişe electorale,...

Rusia îl urmărește penal pe președintele ucrainean Zelenski

Rusia a deschis o acţiune penală împotriva preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski şi l-a trecut pe lista persoanelor căutate, a relatat sâmbătă agenţia de presă...

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...
Ultima oră
Pe aceeași temă