17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăInternaționalCântăreaţa belgiană Maurane va fi înmormântată joi la Bruxelles

Cântăreaţa belgiană Maurane va fi înmormântată joi la Bruxelles

Ceremonia funerară va avea loc la ora locală 10:00 “la biserica Notre Dame des Graces din Woluwe-Saint-Pierre, strada Chant d’Oiseau din Woluwe-Saint-Pierre”, una dintre comunele din regiunea Bruxelles, la est de capitala belgiană, precizează acelaşi mesaj online.

“Toţi aceia care doresc să o însoţească în aceste ultime clipe ale sale pe acest pământ vor putea să participe, cu consideraţie şi respect, desigur, faţă de intimitatea familiei îndoliate, a cărei durere o împărtăşim”, au adăugat autorii aceluiaşi text, ilustrat cu o fotografie a cântăreţei Maurane.

Maurane, al cărei nume real a fost Claudine Luypaerts, a fost descoperită decedată în patul ei pe 7 mai de o prietenă de familie, în reşedinţa sa din comuna Schaerbeek din regiunea Bruxelles.

O autopsie a fost realizată în ziua următoare decesului, însă rezultatele vor fi cunoscute abia peste câteva săptămâni, potrivit Parchetului din Bruxelles. Pista unei crime a fost exclusă.

Maurane, o mare interpretă a cântecului francez, era cunoscută în Franţa încă de la sfârşitul anilor 1980 şi după participarea sa la cea de-a doua versiune a operei-rock “Starmania”, coprodusă de Michel Berger.

Artista a murit la scurt timp după ce revenise pe scenă după o pauză de 10 ani la începutul lunii mai, în Belgia, cu o serie de reinterpretări ale unor cântece din repertoriul lui Jacques Brel.

Cele mai citite

Raiffeisen Bank încheie primele luni ale anului cu 390 milioane de lei profit

Raiffeisen Bank a raportat în T1 2024 un profit de aproape 390 milioane lei ca urmare a majorării cheltuielilor operaționale, creșterii costurilor cu personalul,...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...
Ultima oră
Pe aceeași temă