18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăLifestyleExpoziția de pictură "In Out" a Teofanei Filip, între 17 mai-20 iunie,...

Expoziția de pictură “In Out” a Teofanei Filip, între 17 mai-20 iunie, la Hotel Intercontinental

 
“In Out” este titlul expozitiei de pictura care are loc in holul hotelului InterContinental Bucuresti in perioada 17 mai – 20 iunie 2018, in parteneriat cu Galeria Basil.

Semnata de Teofana Filip, colectia de tablouri intitulata “In Out” este o incursiune in subconstient caruia i se confera un rol creator, dublata de o explozie de culoare care transmite energie, forta si pasiune.

“Am pornit de la studiul unor elemente reale, transfigurandu-le şi trecandu-le printr-un filtru personal, imaginativ, creand astfel mai multe variante ale perceptiei mele asupra figurii umane, fenomenelor naturale, fiinţelor  sau naturii inconjuratoare. In fiecare dintre lucrarile mele mi-am exprimat anumite stari sufletesti si trairi printr-un univers propriu de forme reale, semne şi ideograme. Am acordat subconstientului functia creatoare suprema, avand anumite trairi si ganduri pe care le-am exprimat pe panza asa cum am simtit, preluand elemente reale si imaginare.” spune artista.

Teofana Filip este membru al Uniunii Artistilor Plastici, absolventa a Universitatii Nationale de Arte si indrumator al cursantilor Galeriei Basil.
“Misiunea noastra in acest proiect este sa oferim tinerilor artisti romani o scena si ma bucura faptul ca am reusit sa promovam tineri talentati, dandu-le ocazia sa expuna intr-un spatiu neconventional si cosmopolit cum este Intermezzo Lobby Lounge” a declarat Lior Bebera, directorul general la Hotelului InterContinental Bucuresti.

“Teofana Filip este nu doar artista, dar si indrumator al tinerilor cursanti ai galeriei noastre, care se dovedeste a fi un spatiu de exprimare plurivalent. Energia si pasiunea ei sunt transpuse nu doar in colectia <In Out>, ci si transmise mai departe celor carora le impartaseste din cunostintele ei”, a spus Luminita Vasile, coordonatoarea Galeriei Basil.

Cele mai citite

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Rusia – Ucraina, ziua 778: Zelenski confirmă că summitul de pace din Elveția va avea loc în iunie

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a confirmat, astăzi, pe reţelele sale de socializare, că la Burgenstock, în Elveţia, va avea loc, în 15 şi 16...
Ultima oră
Pe aceeași temă