27.6 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportMihaela Buzărnescu și-a aflat adversara din semifinalele de la Strasbourg

Mihaela Buzărnescu și-a aflat adversara din semifinalele de la Strasbourg

Buzărnescu (30 ani, 32 WTA), a patra favorită, a trecut joi de taiwaneza Su-Wei Hsieh (N.8) cu 6-0, 6-3.

Cibulkova (29 ani, 36 WTA), cap de serie numărul cinci, a trecut de deţinătoarea titlului, australianca Samantha Stosur, cu 6-4, 6-3.

În prima confruntare dintre Buzărnescu şi Cibulkova a avut câştig de cauză jucătoarea din Slovacia, în 2006, la Rimini, cu 6-1, 3-6, 6-3, în semifinale.

Cealaltă semifinală de la Strasbourg le va opune pe australianca Ashleigh Barty, principala favorită, şi pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul trei.

În sferturi, Barty a dispus de Qiang Wang (China) cu 7-5, 6-4, în timp ce Pavliucenkova a trecut de kazaha Zarina Dias cu 6-4, 6-2.

Tot vineri, la dublu, Mihaela Buzărnescu şi Raluca Olaru le vor întâlni în semifinale pe Xenia Knoll (Elveţia) şi Anna Smith (Marea Britanie).

Cele mai citite

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

Tarifele la gaze și energie tot nu au scăzut. Dimpotrivă, se impun tot felul de taxe

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, promitea o scăderea considerabilă a facturilor la gaze și energie electrică de la 1 aprilie, lucru care de altfel nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă