15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleRose McGowan, acuzată de posesie de cocaină

Rose McGowan, acuzată de posesie de cocaină

Actriţa, care s-a declarat nevinovată, a subliniat că a fost despărţită mai mult de cinci ore de bagajele sale, moment în care cineva i-ar fi putut plasa intenţionat drogul în valiză. McGowan a invocat chiar represalii pentru că promovează mişcarea #MeToo.

Jose Baez, avocatul lui McGowan, a declarat pentru TMZ că “Rose şi-a menţinut ferm nevinovăţia. Aceste acuzaţii nu ar fi fost niciodată formulate, dacă ea nu ar fi o militantă şi o portavoce a femeilor de pretutindeni. Vă asigur că această punere sub acuzare selectivă va întâmpina o apărare puternică”, a precizat avocatul actriţei.

În timpul unei călătorii în ianuarie 2017, McGowan şi-a uitat bagajele într-un zbor al companiei United Airlines care au ajuns pe aeroportul internaţional Dulles, din Washington. Poliţia a demarat atunci o investigaţie şi i-a comunicat actriţei că trebuie să se prezinte în faţa unui tribunal din comitatul Loudon, din Virginia.

Rose McGowan este una dintre femeile care l-a acuzat pe Harvey Weinstein de viol. Ea susţine că producătorul i-a oferit un milion de dolari pentru tăcerea ei, sumă pe care a refuzat-o cu o zi înainte ca dezvăluirile să apară în New York Times.

În urma acestui scandal, în SUA a fost iniţiată o mişcare online la care participă milioane de femei. Acestea au vorbit pe Facebook şi pe alte reţele sociale despre traumele pe care le-au suferit ca urmare a experienţelor de hărţuire sexuală sau abuz, folosind hashtag-ul “#MeToo”.

Cele mai citite

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Turcia nu va relua schimburile comerciale cu Israelul

Turcia a declarat că nu va relua schimburile comerciale cu Israelul, în valoare de 7 miliarde de dolari pe an, până când nu se...

România, debut de vis la Campionatul European de Culturism şi Fitness! Sportivii noștri au cucerit 21 de medalii în prima zi

Lotul național al României a câștigat un număr record de 21 de medalii (11 de aur, 6 de argint și 4 de bronz) în...
Ultima oră
Pe aceeași temă