17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSportFranța a învins Uruguay cu 2-0 și s-a calificat în semifinale

Franța a învins Uruguay cu 2-0 și s-a calificat în semifinale

Reprezentativa Franţei a învins, vineri, cu scorul de 2-0, selecţionata Uruguayului, într-un meci din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, disputant la Nijni Novgorod.

Golurile au fost marcate de Raphael Varane ’40 şi Antoine Griezmann ’61.

Varane a înscris cu capul, după o lovitură liberă executată de Griezmann.

Griezmann a stabilit scorul final cu un şut din afara careului, fază la care Muslera a avut contact cu mingea, dar a greşit şi balonul a ajuns în plasă.

Uruguay: Muslera – Cáceres, Giménez, Godin, Laxalt – Torreira – Nández (Urretaviscaya ’73), Bentancur (Rodriguez ’59), Vecino – Luis Suárez, Stuani (Gomez ’59). Selecţioner: Oscar Tabarez.

Franţa: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, Lucas – Kanté, Pogba, Tolisso (Nzonzi ’80) – Mbappé (Dembele ‘88), Griezmann (Fekir ’90+3) – Giroud. Selecţioner: Didier Deschamps.

Partida a fost arbitrată de argentinianul Nestor Pitana.

În semifinale, Franţa va întâlni selecţionata care se va impune în meciul Brazilia – Belgia, programat la ora 21.00, la Kazan.

Ultimele două partide din sferturile de finală se vor disputa sâmbătă: Suedia – Anglia (ora 17.00, Samara), Rusia – Croaţia (ora 21.00, Soci).

 

Cele mai citite

Beneficiile săpunurilor naturale bio antiacneice

Acneea reprezintă una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni dermatologice, afectând milioane de persoane la nivel global, indiferent de vârstă sau gen. Caracterizată prin...

Unul dintre liderii grupării Hells Angels din România a fost prins în Spania

O anchetă germano-spaniolă, sprijinită de Europol, a vizat o rețea infracțională implicată în traficul de droguri și de arme de foc. Liderul rețelei coordona...
Ultima oră
Pe aceeași temă