20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportUngureanu "refuza sa demisioneze"

Ungureanu “refuza sa demisioneze”

Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Ungureanu s-a intalnit in dimineata aceasta cu premierul Calin Popescu Tariceanu, pentru o discutie in care ministrul a precizat ca refuza sa demisioneze, relateaza agentia Mediafax, citand surse oficiale.
“Se pare ca Ungureanu s-a razgandit si nu mai doreste sa demisioneze, dar premierul isi sustine in continuare pozitia ca acesta sa se retraga. In final, va fi o decizie politica, cel mai probabil este vorba de retragerea sprijinului politic”, au afirmat sursele citate.
Ungureanu s-a întors sambata de la Viena si nu a facut nicio declaratie publica despre situatia sa. (Mediafax).
O cnferinta de presa a lui Mihai-Razvan Ungureanu anuntata neoficial pentru sambata a fost anulata, fiind inca sub semnul intrebarii dacă aceasta va fi organizata astazi.
Seful guvernului i-a reprosat ministrului sau de externe faptul ca nu l-a informat despre retinerea celor doi cetateni romani in Irak de catre politia militara americana pentru ca au filmat fara autorizatie intr-o baza a SUA, seful executivului afland din presa atat de arestarea acestora, cat si de eliberarea lor.
Seful statului a declarat intr-un interviu înregistrat vineri si difuzat duminica la un post TV ca, daca ministrul Ungureanu nu l-a informat pe premier, acesta ar trebui sa ii trimita revocarea sefului diplomatiei.
Aflat sambata in vacanta la Predeal, presedintele Basescu a refuzat sa comenteze pe tema demisiei ministrului Ungureanu.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă