21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăLifestyleCriză de sticle în Germania, după ce canicula a generat explozia vânzărilor...

Criză de sticle în Germania, după ce canicula a generat explozia vânzărilor de bere

În ultimele luni în Germania au fost cele mai calde de când se măsoară temperaturile, în 1881, iar drept urmare, fabricile de bere au putut observa o creştere semnificativă a vânzărilor, scrie BBC.

Temperaturile din iunie au fost cu 2,4 grade Celsius peste medie iar în iulie cu 3,3 grade mai sus. Astfel, berea rece a fost căutată.

Totuşi, numărul mare de vânzări a făcut fabricile de bere să le ceară cetăţenilor să înapoieze sticlele goale pentru a putea face faţă cererii.

Băutorii de bere sunt aşteptaţi să înapoieze sticlele de sticlă la magazin după ce le-au folosit atunci când îşi cumpără din nou bere.

„Avem nevoie de ajutorul vostru. Vremea minunată şi bere minunată înseamnă multă sete”, a scris pe Facebook fabrica de bere Moritz Fiege.

„Înainte să plecaţi în vacanţa de vară, vă rog să vă aduceţi sticlele goale de Moritz Fiege la magazinul de bere”, se mai arată în postarea fabricii.

Un purtător de cuvânt al asociaţiei naţionale a fabricilor de bere a declarat că criza sticlelor este „mai pronunţată în acest an”.

Cele mai citite

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pielieşenko a fost ucis pe front

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pielieşenko, dublu campion european şi participant la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost ucis pe front. Anunțul a fost făcut luni...

Cutremur în România, cu magnitudinea 4,1 

Un cutremur de intensitate medie, având magnitudinea de 4,1 pe scara Richter, a avut loc marți după-amiază, la ora 18:32, în județul Buzău, conform...

Macron îl invită pe liderul chinez Xi să viziteze Pirineii

Președintele Franței l-a găzduit marți pe liderul Chinei într-o trecătoare izolată din Pirinei, după ce Xi a vizitat Parisul, într-o călătorie dominată de disputele...
Ultima oră
Pe aceeași temă