26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăLifestyleCalvin Harris, lider în topul celor mai bine plătiţi DJ-i, pentru al...

Calvin Harris, lider în topul celor mai bine plătiţi DJ-i, pentru al şaselea an consecutiv

Calvin Harris a obţinut venituri de 48 de milioane de dolari în perioada financiară iunie 2017 – iunie 2018, graţie show-urilor sale susţinute la Las Vegas, în SUA, dar şi în Japonia, precum şi hiturilor “One Kiss” (în colaborare cu Dua Lupa) şi “Feels”, de pe albumul “Funk Wave Bounces Vol.1”.

Pe poziţia a doua în acest top s-au situat, cu 45,5 milioane de dolari, Andrew Taggart şi Alex Pall, cunoscuţi ca The Chainsmokers. Hituri precum “Something Just Like This” şi “Closer” şi sute de concerte efectuate în ultimul an le-au permis plasarea pe poziţia secundă a topului realizat anual de Forbes.

Olandezul Tiësto s-a situat pe locul al treilea, cu 33 de milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine plătiţi DJ-i din lume în 2018 este completat de Steve Aoki (28 de milioane de dolari), Marshmello (23 de milioane de dolari), Zedd (22 de milioane de dolari), Diplo (20 de milioane de dolari), David Guetta (15 milioane de dolari), Kaskade (13,5 milioane de dolari) şi Martin Garrix (13 milioane de dolari).

Jurnaliştii de la revista Forbes au întocmit acest clasament luând în calcul veniturile obţinute din concerte, publicitate şi alte domenii, în perioada 1 iunie 2017 – 1 iunie 2018.

Cele mai citite

reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă...

Biden îl primește pe Iohannis la Casa Albă. România urmează să cumpere din SUA avioane F-35 de 6,5 miliarde USD

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi primit de președintele SUA, Joe Biden, la Casa Albă, în ziua de 7 mai 2024, într-un moment în...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă