14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieBursa de la Bucureşti a deschis în creştere şedinţa de tranzacţionare de...

Bursa de la Bucureşti a deschis în creştere şedinţa de tranzacţionare de luni

Indicele BET, care arată evoluţia celor mai lichide 13 companii, consemna un avans de 0,08%, indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, era în creştere cu 0,12%, indicele BET-FI al SIF-urilor înregistra o depreciere de 0,68%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, se aprecia cu 0,34%.

Indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, înregistra o creştere de 0,01%, în timp ce reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, consemna o apreciere de 0,16%.

Acţiunile Biofarm se apreciau cel mai mult pe piaţa principală, cu 3,34%, fiind urmate de titlurile Purcari Wineries Public Company, cu 2,7%, şi Alumil Rom Indusry, cu 2,67%.

Pe de altă parte, cele mai mari scăderi erau consemnate la Cemacon, de 1,72%, SIF Moldova, de 1,61%, şi SIF Banat-Crişana, de 1,54%.

Cele mai citite

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...

Blat PSD-PNL la alegerile locale din Maramureș

Coaliția PSD-PNL s-a rupt la București, însă în țară alianța merge „unsă” și un exemplu elocvent este situația din Maramureș. După arestarea edilului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă