14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialIonut Popa: "Nu o sa mai am pe cine antrena"

Ionut Popa: “Nu o sa mai am pe cine antrena”

Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat ca in curand nu va mai avea ce jucatori sa antreneze, din cauza problemelor medicale din lotul gruparii iesene. “Parca as fi blestemat! Dupa ce ca nu aveam un lot foarte mare, au inceput acum sa apara si problemele medicale. Sunt pus in postura ca in prima etapa sa nu pot conta pe patru titulari – si asta nu e putin lucru. Daca Bernard, care s-a accidentat in stagiul de pregatire de la Campulung Moldovenesc, este aproape refacut, alti trei titulari au devenit indisponibili, luni, din cauza unor probleme musculare: Marius Onofras, Romulus Miclea si Iulian Arhire”, a spus Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a precizat ca mai asteapta un conducator de joc, dar a mentionat ca sunt slabe sperante sa fie achizitionat un asemenea jucator. “Am spus de mult ca mai vreau un conducator de joc. Nici nu mai stiu ce sa cred. Eu astept sa vina, dar nu stiu daca are cine”, a comentat Popa.
Intrebat daca se va tine de cuvant si va renunta la Milos Bogdanovici si la Alexandru Pacurar, Popa a spus ca este fortat de imprejurari sa-i pastreze. “Cum sa renunt acum la ei? Cine sa mai joace? Vor ramane la Poli”, a adaugat antrenorul iesean.

Cele mai citite

Spre pace în jurul Israelului

                                          In memoria lui Shlomo Avineri În jurul unei confruntări cu vaste implicații înfloresc de obicei opinii diverse. Or, numai abordarea cu date verificate și...

Ce inovații a adus Rolex în lumea ceasurilor?

De peste 100 de ani Rolex a acaparat piața ceasurilor de lux, devenind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci producătoare din întreaga...
Ultima oră
Pe aceeași temă