19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialPresa ii imputa lui Lobont un gol

Presa ii imputa lui Lobont un gol

Presa italiana l-a considerat vinovat pe portarul Bogdan Lobont la golul doi primit de Fiorentina in meciul cu FC Parma, Gazzetta dello Sport notand ca internationalul romanu a avut o iesire hazardata, care s-a dovedit a fi o “pasa pretioasa” pentru Bresciano. “Lobont a avut o iesire hazardata, care a fost o pasa pretioasa pentru Bresciano, care, cu un sut sec cu piciorul drept a inscris pentru 2-0”, a scris Gazzetta dello Sport.
Desi a fost condusa cu 2-0, Fiorentina a revenit si a castigat cu scorul de 4-2 meciul disputat sambata in deplasare, impotriva formatiei FC Parma, din etapa a XXVII-a din Serie A.
Site-ul libero.it mentioneaza ca Lobont, “impecabil intre buturi de la sosirea sa in Italia, a comis prima greseala importanta cand a iesit inaintea lui Corradi, dar a ratat interceptia balonului”, care a ajuns la Bresciano, acesta din urma marind avantajul Parmei.
Agentia Datasport a subliniat ca in minutul 30 al partidei de la Parma Bogdan Lobont a avut o interventie salvatoare cand a trimis in corner un balon sutat de acelasi Bresciano. Lobont a primit nota 5,5 din partea agentiei Datasport, cea mai mica de la Fiorentina, acordata si coechipierului sau Donadel: “O iesire nechibzuita i-a costat pe ai sai golul de 0-2. S-a revansat partial cu un frumos zbor acrobatic la un sut al lui Bresciano”.
Totusi, pe site-ul citat cativa fani ai Fiorentinei au postat mesaje in favoarea lui Lobont. “Lobont a comis o jumatate de greseala, apoi a remediat-o in stil mare”, a scris “ScaccoMatto”. “Zoff” este de parere ca nu poate fi vorba de o greseala a lui Lobont la golul al doilea inscris de Parma, cand portarul roman “a evitat pentru moment un gol foarte probabil”. “Pana acum a avut interventii bune la suturi dificil de parat”, a scris “zoff”, in timp ce “fabio” a apreciat ca internationalul roman a salvat meciul la scorul de 2-0, cand fara interventia sa la sutul de la distanta al lui Bresciano lucrurile “s-ar fi terminat rau” pentru Fiorentina.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Surse liberale: Nicușor Dan a vrut să demisioneze după trei luni; PNL l-a oprit

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vrut să demisioneze din funcție, după aproximativ trei luni de la preluarea mandatului, au declarat, pentru cotidianul...

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă: Ziua Victoriei este 8 mai, ca în NATO, nu 9 mai, ca în Rusia

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj dedicat Zilei Victoriei în cel de-al Doilea Război Mondial, mesaj în care subliniază...

Florin Piersic, internat la un spital din Capitală. Care este starea actorului

Actorul Florin Piersic se află internat la Institutul "Matei Balş", starea sa fiind în prezent una stabilă, au declarant, pentru Agerpres, surse medicale.Actorul Florin...
Ultima oră
Pe aceeași temă